Auton lisälämmittimet


tuo lisämukavuutta talviautoiluun.  Monissa arkielämän tilanteissa kannattaa esilämmitetty auto, tarjoten sinulle lisämukavuutta. Haluatko autosi olevan työpäivän jälkeen jäässä, tahdotko nousta hiihtämisen jälkeen kylmään autoon tai raaputtaa ikkunoita juhla-asussa?

Talviajoa tulee luultua enemmän. Eikä lämmintä autotallia ole aina lähellä. Laske itse. Yllätyt kuinka nopeasti Webasto-lisälämmittimen kaltainen investointi maksaa itsensä takaisin. Webasto edustaa teknistä etumatkaa ja erinomaista laatua. Sillä Webasto testaa laitteensa kovemmissa olosuhteissa kuin testauslaitokset. Tämän vahvistavat puolueettomien instanssien ja median antamat kunniamaininnat.


tarjoaa ratkaisun ajoneuvojen ja työkoneiden ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan, on sitten kyseessä henkilöauto, pikkubussi, jakeluauto, kuorma-auto, linja-auto, työkone, matkailuauto tai vene. Valikoimista löytyy polttonestekäyttöinen lämmitin moniin erilaisiin lämmitystarpeisiin. Innovatiivinen lämmitystekniikka takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikissa käyttökohteissa.  Eberi se olla pitää!!

Wakpal on virallinen Webasto jälleenmyyjä ja asennuspiste. Huoltopalvelumme pelaa takuulla oli autosi merkki mikä tahansa. Ennenkuin talven viimat ja pakkaset taas yllättävät, Webasto tai Eberspächer lisälämmitin tuo taatusti lisämukavuutta talviautoiluun. Säännöllinen huolto varmistaa starttivarmat lähdöt ja huolettomat ajokilometrit myös ensi talvena.
Pyydä tarjous!