Auton lisälämmittimet

Talvellakin autoilu sujuu mukavammin kun auto on lämmin silloin kun pitääkin.

Vuosien kokemuksella asennamme lisälämmittimet autoon kuin autoon. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian!

LÄMMITINTARJOUSPYYNTÖ


Haluan vastauksen
PuhelimitseSähköpostilla


tuo lisämukavuutta talviautoiluun.  Monissa arkielämän tilanteissa kannattaa esilämmitetty auto, tarjoten sinulle lisämukavuutta. Haluatko autosi olevan työpäivän jälkeen jäässä, tahdotko nousta hiihtämisen jälkeen kylmään autoon tai raaputtaa ikkunoita juhla-asussa?

Talviajoa tulee luultua enemmän. Eikä lämmintä autotallia ole aina lähellä. Laske itse. Yllätyt kuinka nopeasti Webasto-lisälämmittimen kaltainen investointi maksaa itsensä takaisin. Webasto edustaa teknistä etumatkaa ja erinomaista laatua. Sillä Webasto testaa laitteensa kovemmissa olosuhteissa kuin testauslaitokset. Tämän vahvistavat puolueettomien instanssien ja median antamat kunniamaininnat.


Calix moottorinlämmitin

– Lämmin moottori ottaa vähemmän polttoainetta

Kaikki tietävät, että ajoneuvoilla ja liikenteellä on suuri vaikutus ympäristöömme. Moottori, joka kylmäkäynnistetään, tuottaa alussa huomattavasti
suuremman hiilidioksidipäästön kuin esilämmitetty moottori. Meidän moottorinlämmittimellämme hoidat sekä ympäristötietoisuutta että taloutta. Eivät ihmiset, eivätkä ajoneuvot, voi hyvin fyysisestä rasituksesta lämmittämättä ensin. Mitä kylmempää on ulkona, sitä enemmän ansaitset käyttämällä moottorinlämmitintä. Varmasti on niin, että enimmäkseen yhdistämme moottorinlämmittimen ja talven sekä kylmyyden.

Calix-moottorinlämmittimellä saavat sekä sinä että autosi paremman käynnistyksen. Se on hyvä ympäristölle, autollesi, sinulle ja lompakollesi.

 


tarjoaa ratkaisun ajoneuvojen ja työkoneiden ohjaamon ja matkustamon lämmönhallintaan, on sitten kyseessä henkilöauto, pikkubussi, jakeluauto, kuorma-auto, linja-auto, työkone, matkailuauto tai vene. Valikoimista löytyy polttonestekäyttöinen lämmitin moniin erilaisiin lämmitystarpeisiin. Innovatiivinen lämmitystekniikka takaa asiakkaidemme tyytyväisyyden kaikissa käyttökohteissa.  Eberi se olla pitää!!

Wakpal on virallinen Webasto jälleenmyyjä ja asennuspiste. Huoltopalvelumme pelaa takuulla oli autosi merkki mikä tahansa. Ennenkuin talven viimat ja pakkaset taas yllättävät, Webasto tai Eberspächer lisälämmitin tuo taatusti lisämukavuutta talviautoiluun. Säännöllinen huolto varmistaa starttivarmat lähdöt ja huolettomat ajokilometrit myös ensi talvena.
Pyydä tarjous!